logo

Ψάχνετε Νομική Υποστήριξη για την Διαδικασία της Αγοραπωλησίας του Ακινήτου σας;

Το δικηγορικό μας γραφείο επί σειρά ετών προσφέρει στους πελάτες του ειδικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα του Real Estate. Από την αγοραπωλησία και την ενοικίαση ιδιοκτησίας έως τη διεκδίκηση δικαιωμάτων και την επίλυση αμφισβητούμενων καταστάσεων, είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πελατών μας. 

Είτε είστε πωλητής είτε αγοραστής, το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει άρτια νομική υποστήριξη για μία ομαλή και νόμιμη διαδικασία όσο το δυνατόν αμεσότερη και πιο οικονομική. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και διασφαλίστε την ομαλή διαδικασία στην αγοραπωλήσια του ακινήτου σας.
Full Name*
Phone*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

ή Επικοινωνήστε τώρα τηλεφωνικά με ένα κλικ 

4.8 out of 5 stars from 115 reviews.

Γιατί να επιλέξετε την δικηγορική εταιρεία Σ. Κ. Φιλοξενίδης & Συνεργάτες

Η πολυετή συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά funds παγκοσμίως μας καθιστά ικανούς στην παροχή στρατηγικών νομικών συμβουλών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των ευκαιριών στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια αγορά. 

Το δικηγορικό μας γραφείο επί σειρά ετών συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο μεσιτών, με εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς και λογιστές, αλλά και συμβολαιογράφους των περισσότερων Περιφερειών της Ελλάδας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Οι νομικές προκλήσεις που προκύπτουν κατά την εργασία σε διασυνοριακά θέματα απαιτούν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Η ικανότητά μας να αλληλεπιδρούμε αποτελεσματικά με την ευρωπαϊκή αγορά είναι ένα από τα σημαντικά μας επιτεύγματα. Συνεργαζόμαστε στενά με Ιταλούς πελάτες που επιδιώκουν νομική υποστήριξη στον τομέα του ακινήτου στην Ελλάδα, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. 


"Βρήκαμε την εταιρεία του κ.Φιλοξενίδη στην google και είχαμε μια άψογη και απροβλημάτιστη συνεργασία.
Σας ευχαριστούμε!"

4.8 out of 5 stars from 115 reviews.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας

Πραγματοποιούμε άμεσο έλεγχο των καταχωρημένων τίτλων ιδιοκτησίας για το συγκεκριμένο ακίνητο στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο ή το κτηματολογικό γραφείο του αντίστοιχου δήμου. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι το ακίνητο που επιθυμείτε να αγοράσετε είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε εμπράγματο βάρος. 

Διαπραγμάτευση και Επίλυση Διαφορών - Εκτίμηση αγοραίας αξίας ακινήτου 

Σας ενημερώνουμε για την εμπορική αξία του ακινήτου σας μετά από μελέτη των συνεργαζόμενων μεσιτών και μηχανικών μας και επαναδιαπραγματευόμαστε για εσάς με σκοπό την εξασφάλιση του καλύτερου για εσάς τιμήματος. Το δικηγορικό μας γραφείο έχει εκτενή εμπειρία στη διαπραγμάτευση και την επίλυση διαφορετικών διαφωνιών με την άλλη πλευρά. Στοχεύουμε στην εξεύρεση συμφωνίας με τρόπο που να προστατεύει τα συμφέροντά σας.

Σύνταξη Ιδιωτικού Συμφωνητικού αγοραπωλησίας 

Αναλαμβάνουμε άμεσα τη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού που θα διασφαλίζει τους όρους της συναλλαγής, και θα παρέχει απόλυτη νομική προστασία στις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να αποφευχθεί πιθανή ζημία κάθε πλευράς στην απρόσμενη περίπτωση ματαίωσης του συμβολαίου.

Δέσμευση για συνεχή νομική παρουσία και υποστήριξη

Το δικηγορικό μας γραφείο δεν παρίσταται ΜΟΝΟΝ κατά την υπογραφή του συμβολαίου, αλλά με άξονα την εμπειρία μας παρέχουμε συνεχή νομική υποστήριξη διασφαλίζοντας τη θέση σας και βοηθώντας στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου για εσάς όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας, νομικής ή μη

Στο Δικηγορικό Γραφείο μας, αναλαμβάνουμε με αποφασιστικότητα την επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων σας, είτε πρόκειται για δικαστικές υποθέσεις είτε για εξωδικαστικές διαδικασίες. Η ολοκληρωμένη νομική μας υποστήριξη και η εμπειρία μας συνδυάζονται για να φτάσουμε στην «τελική υπογραφή» όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο οικονομικά για εσάς. Είμαστε διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας πως η υπογραφή του συμβολαίου σας θα πραγματοποιηθεί με τον πιο αποτελεσματικό και σύντομο τρόπο.

Δείτε τι λένε για εμάς οι πελάτες μας

"Συνεργαστήκαμε με τον κ.Φιλοξενίδη για ένα ακίνητο στην Βούλα. Πήγαν όλα άψογα, μας έλυσε κάθε απορία και ήταν δίπλα μας σε όλη την διαδικασία"
"Είχαμε μια πολύ προβληματική υπόθεση ακινήτου και ο κ.Φιλοξενίδης και οι συνεργάτες του μας έδωσαν λύση σε κάθε κόλλημα. Ευχαριστούμε πολύ!"

Συχνές ερωτήσεις

Αναλαμβάνεται μόνο τον έλεγχο τίτλων;

Το γραφείο μας προβαίνει σε έλεγχο τίτλων στο αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο και σε έλεγχο πλέον της 20ετίας στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο άμεσα πριν την υπογραφή του συμφωνητικού προκαταβολής ή του συμβολαιογραφικού προσυμφώνου. Για δική σας εξασφάλιση μάλιστα, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να προβούμε ξανά στον ίδιο λεπτομερή έλεγχο ανήμερα του συμβολαίου αγοραπωλησίας και μάλιστα στην ίδια τιμή.

Τι σας κάνει ξεχωριστούς;

Η εμπειρία μας, η ασφάλεια σας.

Στο δικηγορικό γραφείο μας, κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται με εξατομικευμένη στρατηγική, λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες σας και στόχους. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε νομικό θέμα που αφορά τον χώρο του ακίνητου με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσαρμοσμένη συνεδρίαση.

Ποιο είναι το κόστος του πρώτου ραντεβού και τι ενημέρωση λαμβάνω;

Κατά την πρώτη συζήτηση στο γραφείο μας, θα σας αναλύσουμε λεπτομερώς όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας, θα λάβουμε τα στοιχεία που προκύπτουν από τον τελευταίο τίτλο του ακινήτου ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες νομικού ελέγχου βαρών και σύνταξης του συμφωνητικού προκαταβολής. Το κόστος του ραντεβού (50€ + ΦΠΑ) εν τέλει αφαιρείται από την τελική αμοιβή μας για την ολοκλήρωση του συμβολαίου.

Πόσο χρόνο θα διαρκέσει το συμβόλαιο;

Στο Δικηγορικό Γραφείο μας, η αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σημαίνει όχι μόνο την παροχή νομικής εμπειρίας αλλά και την εξασφάλιση του πιο σύντομου χρόνου για την επιτυχή σύναψη του συμβολαίου που χρειάζεστε. Κατανοούμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και η ορθή εκτέλεση μιας συναλλαγής αποτελεί προτεραιότητα. Εγγυόμαστε να προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. 

Αγχώνεστε για την διαδικασία αγοραπωλήσιας του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξαλείψτε κάθε αμφιβολία.

Please wait